Nadales de paper

by De Paper

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR  or more

     

1.
02:06
XACARRAXAC Doneu-me asguilando si me'l voleu dar, que la nit és curta i mo n'ham d'anar, al peu de la serra a fer el sopar, pebreretes coentes tros de bacallà, tros de bacallà. Xacarraxac, que les figues són verdes, xacarraxac, que ja mauraran Si no mauren el dia de pàsqua mauraran el diumenge de rams Xacarraxac Farem pilotetes pa omplir el perol, les hem d'enrotllar en fulles de col, penques i cigrons, són lo principal, pa que siga bona, l'olla de Nadal, l'olla de Nadal Xacarraxac, que les figues són verdes, xacarraxac, que ja mauraran Si no mauren el dia de pasqua mauraran el diumenge de rams Xacarraxac, voltegen les campanes xacarraxac, i repica el timbal, xacarraxac, són dies d'alegria, xacarraxac les festes de Nadal. Xacarraxac...
2.
El desembre ja és a punt, ha vingut sense fer fressa, ja tenim l'estufa encesa i poques hores de llum, i el sostre ens cau al damunt. El sostre ens cau al damunt, però amb llumetes i garlandes pintarem de festa els arbres i cantarem Fum, fum, fum. I faré un pessebre de paper amb un bou i un caganer i aquella estrella, aquella estrella dalt del cel i un poc de gel i alguna ovella. Faré un pessebre de paper. Pastorets de tres en tres, també vindran llenyataires, els reis i els angels cantaires perquè no us falti de res. Perquè no us falti de res, portaré la meva ofrena i quan tinguem la taula plena us diré el vers que m'he après. I faré un pessebre de paper amb un bou i un caganer i aquella estrella, aquella estrella dalt del cel i un poc de gel i alguna ovella. Faré un pessebre de paper.

credits

released January 28, 2020

license

all rights reserved

tags

about

De Paper Terrassa, Spain

De paper som Núria Lozano i Joan Alfred Mengual.
A principis de l’any 2014 iniciem el camí amb la voluntat de crear una plataforma on desenvolupar espectacles multidisciplinaris.
Ambdós treballem també en la coproducció de Fem sonar les Musiquetes i Joan Alfred, Musiquetes de paper.
... more

contact / help

Contact De Paper

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like De Paper, you may also like: