We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Dins la panxa del llop

by De Paper

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR  or more

     

1.
En aquest món de paper ningú no hi passa mai fam, tots s'alimenten molt bé, tant els petits com els grans.
2.
El llop 02:31
3.
El bosc 03:02
Ja és de dia i aquí estic, camina que camina, dins d'un bosc bonic, buscant una gallina. Ei, mira allà! Què es mou en mig dels arbres? És una cresta! Tu no te m'escapes! No és la gallina qui he trobat és un ocell que m'ha enganyat No és la gallina qui he trobat, és l'esquirol que s'ha amagat. No és la gallina qui he trobat, aquesta flor m'ha despistat! Ja fosqueja i aquí estic, camina que camina, se m'ha fet de nit, buscant una gallina. Ei, mira allà! Quin lloc en mig dels arbres, és ideal, per fer-hi una becaina! No us creureu què he somniat: que una gallina m'he empassat!
4.
El desert 04:22
Cap núvol al cel, el sol és de mel, la sorra m'enlluerna i un got d'aigua no té preu. Tinc calor, tinc tanta calor que la gola se'm resseca i no trobo cap solució! - Ei senyor camell si em podeu oferir un got d'aigua o bé de vi, tinc molta set, i a vos us costa ben poquet, que en teniu la gepa ben plena. -Amiga la gallina la gent ja sol pensar que a la gepa hi dec guardar aigua a bidons, litres de vi a garrafons, però hi duc l'entrepà de tonyina. INSTRUMENTAL Senyor cactus com esteu? Venia passejant, us he vist i he estat pensant: deu ser cansat estar-se aquí tot pal plantat sense poder beure d'aigua fresca. Sou molt servicial i atenta: no us preocupeu per mi, que la calor no em fa patir, sóc ple de suc: a sota aquest vestit hi duc una beguda suculenta. He tingut una pensada: -Si fos veritat, això que el cactus ha contat li pego un mos i així en lloc d'un bevem els dos i em surt rodona la jugada! Compare escorpí, us voldria preguntar si em podríeu indicar algun indret, on  parar a fer el traguet i mullar el bec i la cresteta. Això és un desert de veres... no hi trobaràs el mar, ni taverna ni cap bar,   però allà al fons, després d’un pas de peatons hi ha un oasi amb tres palmeres. Cap núvol al cel, el sol és de mel, la sorra m'enlluerna i un got d'aigua no té preu. Tinc calor, tinc tanta calor que la gola se'm resseca i ja he trobat la solució
5.
La mar 03:46
Pujo i baixo de les ones d’aquest mar que no està quiet, prefereixo mil vegades aquesta aigua que el desert. Navegar m’obre la gana i ja és hora de berenar, necessito un voluntari per posar-lo a l'entrepà Surfejant, surfejant… Hola, peixos nadadors que de colors ompliu el mar, em podríeu fer el favor de servir-me de menjar? Tot i que et semblem molt grossos gairebé tot és espina et farà molt més profit si et menges la cargolina. Surfejant, surfejant.. Benvolguda cargolina, no ets tan dura com vols vendre sota aquesta closca amagues un cor i una carn ben tendra... Si en sóc dura o sóc tendra no ho podràs endevinar surfejant sóc una bala/fitipaldi i no em podràs atrapar. Surfejant, surfejant… Per caçar una cargolina no em fa falta patir tant un pardal o una gavina segur que tenen més carn. Surfejant, surfejant Ja en tinc prou de menjar exòtic vull un menú tradicional caçaré mosquits o mosques amb teranyina tal com cal Surfejant, surfejant...
6.
Una mosca volava per la llum i la llum es va apagar i al mig de la mar salada en una tarda dissortada a l'aranya va servir-li d'esmorzar. Una mosca volava per la llum i la llum es va apagar I dins la panxa de l'aranya va trobar una seda estranya I un negoci de perruques va muntar. Bigotis, barbes, trenes Tant de rosses com morenes Serrells i monyos de tots els colors. Escolliu les cabelleres Trobareu millors sedes Postissos, cues, rastes per a tots. Una mosca volava per la llum i la llum es va apagar i amb aquell fil de l'aranya, amb estil i molta manya, un a un tots els companys va pentinar. El parotet a les antenes, s'hi volia posar trenes i la mosca diu que això pot ser un error. -Llavors, tu què em recomanes? -Si de canviar el look tens ganes, una barba et quedarà d'allò millor. En aquest insecte pal, ser tan calb li escau fatal i a la mosca li demana per favor: -Si em pots fer una perruca, impressionaré a la cuca i li confessaré per fi el meu amor. La cuca impressionada, n'ha quedat enamorada: -Aquesta perruqueria és el que em cal! Mosca, no tinguis temor i pentina'm sense por per la boda vull un canvi radical! Li va fer un pentinat molt especial, va enlluernar l'insecte pal, i és que la va deixar tan mona convertida en papallona que la boda va ser un èxit colossal. I la mosca ha tingut un dia dur, i ara toca netejar. Recollir llanes i sedes, escombrar sostres i terres, i trobar un raconet on descansar.
7.
Mira si he corregut panxes que he estat a la panxa del llop de la guineu i la gallina i a dins l'aranya ara sóc. Dins la panxa de l'aranya he trobat fils de colors n'he fet perruques i barbes per fer-los feliços a tots. Hi ha un mar dins la gallina el sacseja un vent furiós els peixos i les gavines surfegen sense repòs La guineu té dins la panxa un desert molt calorós amb curiosos personatges i un estany entre turons. A dins la panxa del llop hi creix un bosc misteriós res no sembla el que és i tot resulta enganyós.
8.
En aquest món de paper, ningú no hi passa mai fam, tots s'alimenten molt bé, tant els petits com els grans. En aquest món de paper, ningú no hi passa mai fam, però si vas un poc despistat acabaràs dins d'un plat. En aquest món de paper, ningú no hi passa mai fam, el llop es menja la guineu que així que s'han despistat, han acabat dins d'un plat. En aquest món de paper, ningú no hi passa mai fa el llop es menja la guineu la guineu a la gallina que així que s'ha despistat, ha acabat dins d'un plat. i així que s'ha despistat ha acabat dins del plat. En aquest món de paper, ningú no hi passa mai fam, el llop es menja la guineu la guineu a la gallina que així que s'ha despistat ha acabat dins del plat. En aquest món de paper, ningú no hi passa mai fam, el llop es menja la guineu la guineu a la gallina la gallina a l'aranya que així que s'ha despistat ha acabat dins del plat. En aquest món de paper, ningú no hi passa mai fam, el llop es menja la guineu, a guineu a la gallina la gallina a l'aranya que així que s'ha despistat ha acabat dins del plat.

about

Música de l'espectacle Dins la panxa del llop

credits

released December 18, 2015

Lletres: De Paper
Música: Núria Lozano
Guitarra a Món de paper I i ukelele a la Malaguenya de la panxeta: Arnau Berenguer
Mescles: Oriol Cases (iol.cat)
Gravat entre Cullera, Terrassa i Castellar del Vallès l'estiu i tardor del 2015

license

all rights reserved

tags

about

De Paper Terrassa, Spain

De paper som Núria Lozano i Joan Alfred Mengual.
A principis de l’any 2014 iniciem el camí amb la voluntat de crear una plataforma on desenvolupar espectacles multidisciplinaris.
Ambdós treballem també en la coproducció de Fem sonar les Musiquetes i Joan Alfred, Musiquetes de paper.
... more

contact / help

Contact De Paper

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like De Paper, you may also like: